• 0%

Wacht! Je bestelling is nog niet compleet...

Sluit deze pagina niet en klik niet op de “terug” knop omdat dit kan zorgen voor meerdere bestellingen in het systeem

Je kunt jouw Paleo Revolutie Bundel compleet maken door gebruik te maken
van deze eenmalige aanbieding waarbij je het luxe hardcoverboek
101 PALEO RECEPTEN
aan jouw bestelling kunt toevoegen voor slechts..

27,00 EUR  €7 

1d5213ec-101pr-mockup-790px

101 Paleo Recepten Bestaat Uit Deze 7 Onderdelen

ef66076a-101pr-fysiek_0a009z0a009z000000

1. 101 Paleo Recepten (Hardcover)

Hardcover – (€27 waarde)

De beste recepten uit het digitale kookpakket zijn samengevoegd in een prachtig hardcover boek wat je bij jouw bestelling via deze website ook ontvangt (incl verzendkosten).

In het boek vind je:

 • 25 ontbijt recepten
 • 25 lunch recepten
 • 25 diner recepten
 • 25 dessert recepten

Deze recepten komen uit de digitale 101 Paleo Recepten en 45 extra recepten kookbundel die je ook ontvangt met je bestelling.

Houdt dit hardcover kookboek in de keuken voor eindeloze inspiratie en motivatie.

Dit boek staat boordevol met alleen recepten, geen informatie die je toch al weet om bladzijdes te vullen.

53b213e8-alleen-101pr-boek

2. 101 Paleo Recepten (Digitaal)

4 – Kookboek Set – (€77 waarde)

Het hart van het Paleo recepten kookpakket bestaat uit:

 • 25 ontbijt recepten
 • 25 lunch recepten
 • 25 diner recepten
 • 25 dessert recepten

Dit alles met één bonusrecept voor een heerlijke chocolade met eindeloos veel variaties.

Deze recepten zorgen voor meer vetverlies, zijn gemakkelijk te volgen en klaar te maken en geven je enorm veel energie.

Ik weet zeker dat je veel plezier gaat hebben aan dit boek en dat het je verder op weg helpt tijdens je Paleo avontuur. Met deze recepten kook je jezelf letterlijk naar een gezonder en gelukkiger persoon.

066e5fae-45nieuwerecepten

3. 45 NIEUWE Paleo Recepten (Digitaal)

(€37 waarde)

Een heerlijk NIEUW Paleo receptenboek met diverse recepten zoals portable ei-ontbijt met kip, oosterse eimuffins, broccoli curry-pannenkoeken, Paleo lunchrepen, Paleo paella, zoodles met bief en spicey cashewsaus en meer … in de categorie:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Desserts

Omdat we in ons informatieboek “de Paleo Revolutie” ongeveer 45 recepten gebruikt hebben uit deze 101 Paleo kookbundel…

… hebben we ervoor gekozen om deze 45 nieuwe recepten gratis beschikbaar te maken / bij de kookbundel te geven voor NIEUWE en bestaande klanten. Een extraatje van Foodie.

GRATIS BONUS

799afe2b-paleo-dressings

4. Paleo Dressings & Sauzen (Digitaal)

(€19 waarde)

Het boek om je salades meer smaak te geven op een gezonde manier.

Onze heerlijke dressings zullen je spijsvertering verhogen, in tegenstelling tot wat vele chemische en met suiker gevulde “gezonde dressings” uit de supermarkt doen. Een aantal van onze favoriete dressings zijn onder andere:

 • Framboos Walnoot Olie
 • Caeser Dressing
 • Paleo Mayonaise

In dit boek vind je in totaal 20 smaakmakende dressings en sauzen om heerlijk mee te variëreren.

4d639560-paleo-smoothies

5. Paleo Smoothies (Digitaal)

(€19 waarde)

Er zijn altijd van die dagen dat je gewoon haast hebt en je geen tijd hebt om te koken of zelfs maar een ontbijt klaar te maken. Geen probleem. Daar hebben we de Paleo Smoothies voor. Wat dacht je van een heerlijke:

 • Banaan, Noot en Choco Smoothie
 • Vegan Smoothie
 • Banaan Avocado Amandel Smoothie

In totaal heb je de keuze uit 30 smoothies. Sommige van deze gezonde smoothies zul je wellicht zelfs klaarmaken als toetje.

57c0ba64-paleo-snacks

6. Paleo Snacks (Digitaal)

(€19 waarde)

Voor de snelle trek hebben we de Paleo snacks. Deze paleo-proof tussendoortjes kunnen op elk moment van de dag. Ze smaken niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens erg voedingsrijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Ananas Spek Saté
 • Kokos Citroen Droomkoekjes
 • Paleo Crackers
 • Zalm Avocado Sushi

In totaal heb je de keuze uit 30 verschillende Paleo snacks.

c23d0db9-maaltijdplanners

7. Maaltijd Planner en Boodschappenlijstje (Digitaal)

(€19 waarde)

Als laatste, maar zeker niet het minste hebben we de maaltijdplanner en het boodschappenlijstje om jouw leven nog gemakkelijker te maken!

Hierin vind je:

 • Drie Boodschappenlijstjes van een week
 • Drie Maaltijdplanners van een week

Zo weet je precies wat je wanneer kunt eten en hoef je zelf niet te gaan plannen.

EENMALIGE AANBIEDING:

Bestel VANDAAG en je krijgt het bovenstaande pakket inclusief het 101 Paleo Recepten Hardcover boek meegestuurd voor..

   27,00 EUR 

maar slechts..

€5!

garantie
logos-media

Tessa over 101 Paleo Recepten

Beste,

Ik wil je even kort laten weten hoe blij ik wel niet ben met het Paleo dieet. Voor mij is het lang zoeken geweest naar de juiste manier van leven en de daarbij behorende voeding. Zelf heb ik dan ook meerdere diëten gevolgd en allen zonder enig succes. Dit kwam mede door mijzelf, ik ben dan ook niet echt een volhouder. Maar met behulp van jullie actieve klantenservice ben ik daar doorheen gekomen. Jullie geven niet op en houden intens contact met jullie volgers. Niet iedereen heeft daar iets aan, maar ik zeker wel! Als ik deze combi niet had mogen ervaren dan was ik niet zover gekomen.

Daarnaast wilde ik natuurlijk ook een streefgewicht behalen. Ik weet ook dat gewicht niet alles is en ik ben dit streefgewicht ook allang voorbij en dat zonder beperk te moeten leven. Ik heb uiteraard wel een aantal zaken moeten laten staan maar daar zijn weer geweldige andere gerechten voor in de plaats gekomen. Ik ben zo enthousiast geraakt dat ik mijn vriendinnen op de boeken club ook direct heb ingeschakeld, die gaan het nu ook proberen. Ontzettend bedankt voor je goede zorgen en hopelijk zie ik nog meer recepten van jou in de toekomst op het internet. Wij van de boekenclub zijn zeer geïnteresseerd.

“Een Sneak Peak van wat je in het boek kunt vinden”

769e3705-alle-recepten-101pr

En nog 93 andere recepten die vetverbranding stimuleren…

… en gemakkelijk zijn klaar te maken. We hebben er namelijk met opzet gekozen voor recepten die niet jouw hele avond in beslag nemen om klaar te maken. Onze maaltijden zijn heerlijk en vereisen een minimale tijd in de keuken, zodat je meer tijd hebt om van je eten te genieten en vervolgens door kunt gaan met je leven.

Ze worden gemaakt met simpele ingrediënten en zijn kindvriendelijk zodat de hele familie kan genieten van deze maaltijden boordevol voedingsstoffen.

Aan dit toch al uitgebreide kookpakket hebben we nog eens 45 fonkel-NIEUWE Paleo Recepten toegevoegd! Nu dus nog meer inspiratie en recepten.

2891eabf-update-juni-2015

Eindelijk hebben we de beste recepten uit dit digitale kookpakket samengevoegd in een prachtig hardcover boek wat je bij een bestelling op deze website ook ontvangt.

Dit is wat de lezers van 101 Paleo Recepten Zeggen...

Michelle Brands over 101 Paleo Recepten

Hoi Mitchel,

Het was in het begin even aanmodderen met hoe ik nu op de juiste manier moest gaan koken. Het was voor mij een hele omschakeling van het oude menu naar het vernieuwende Paleo menu. Maar achteraf heb ik totaal geen spijt, helemaal niet zelfs. Door de recepten die jij op de website hebt geplaatst ben ik enorm geholpen.

Mijn eigen creativiteit laat mij nog wel eens in de steek en dan sla je de handen in het haar. Elke dag bekijk ik je recepten en kies dan per dag of per week wat ik ga eten.

Het is niet alleen lekker maar ook heel leuk en vernieuwend om dit soort gerechten te proberen. Het heeft ook een bijdrage geleverd aan onze sociale levensstijl. Mijn man en ik vinden het koken nu zo leuk dat wij samen inkopen doen en samen de maaltijden bereiden. Wat een feest, en dat allemaal dankzij Paleo.

- Thanks! Gr Michelle

Peter over 101 Paleo Recepten

Beste Mitchel,

Allereerst wil ik je bedanken voor de snelle afwikkelingen van mijn aangekochte producten. Ik vind het belangrijk dat je snel en adequaat wordt behandeld en dat ik bij jullie het geval. Top! Daarnaast ben ik helemaal verknocht geraakt aan je boek en heb het boek dan ook in een keer uitgelezen. Wat een verhelderende tekst waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. De recepten zag ik in eerste instantie niet zo zitten omdat ik normaal gesproken uit een pakje kook en daarnaast maar wat aanrommel. Aanrommelen doe ik nog steeds alleen dan met verse producten en een andere visie met betrekking tot het koken. De recepten die jij op de website hebt staan helpen mij enorme en ik varieer er dan ook lekker op los. Door het betere leven gecombineerd met het bereiden van goede maaltijden ben ik al 3 kilo afgevallen zonder dat ik hier iets voor heb hoeven doen. Tja, alleen lekker en gezond eten. Mitchel, ik wil je bedanken voor het duwtje in de rug en we gaan gestaag verder.

Kees van der Linden over 101 Paleo Recepten

Inmiddels ben ik al drie weken actief bezig met het Paleo dieet en ik kan je zeggen dat ik mijzelf nog nooit zo goed heb gevoeld. De eerste twee weken waren voor mij wel lastig omdat ik bang was dat ik heftig zou reageren met mijn darmen, ik heb namelijk volgens de dokter een spastische darm. Deze spastische darm heeft zich keurig gedragen en ik heb nergens geen last van gehad. Wel had ik zo nu en dan wat moeilijke momenten om niet terug te vallen in mijn oude patroon. Met mijn baan op kantoor kom ik niet veel van mijn stoel, en daarnaast ben ik vaak te moe om te gaan sporten. Nu na drie weken Paleo te hebben gegeten en geleefd (het is immers ook een manier van leven) ben ik begonnen aan een sport die ik eindelijk leuk vind, Crossfit in groepsverband. Ik voel heel de dag door meer energie. Het is geweldig om zo te kunnen leven en ik ga dit zeker voortzetten.

Groet Kees (39 jaar)
Maastricht

Victor over 101 Paleo Recepten

Hallo daar,

Wat een super dieet, ik ben echt helemaal happy. Ik ben zelf al een aantal jaren actief aan het sporten en wilde echt dat sixpack realiseren. Het lukte mij alsmaar niet om dit te realiseren. Maar dit komt natuurlijk omdat ik zo nu en dan eens lekker naar de Mac en daarnaast weleens een biertje drink. Dit is na het lezen van je boek een taboe geworden. Taboe is misschien een groot woord maar ik ben zo goed op weg dat de spieren in mijn buik duidelijk zichtbaar worden. Dit heb ik te danken aan de zeer gevarieerde manier van eten en jullie recepten. Ik ben elke dag lekker aan het wokken en bak regelmatig zelf een mooie steak. Hier nam ik normaal gesproken niet echt de tijdvoor en dat maakte mij gehaast. Gehaast eten resulteerde dan vaak in een vette hap. Dit is klaar en ik ben vanaf nu zo energiek en fit dat ik het helemaal ga maken.

Dank daarvoor.

- Victor Reiniers

Veronique over Paleo

Hey Mitchel,

Inmiddels ben ik al twee weken onderweg met het Paleo dieet en ik ben al 4 kilo afgevallen en voel me echt super goed. Ik heb de afgelopen jaren blijkbaar echt verkeerd geleefd want ik heb mijzelf nog nooit zo lekker gevoeld. Ik heb mijzelf afgevraagd of het bij mij wel zou werken ja of nee. Maar daar kwam ik de eerste week al achter. Ik had echt veel last van een opgeblazen buik maar nadat ik stopte met het eten van brood en pasta’s werd dit gevoel direct minder. Ook had ik veel last van klachten rond de stoelgang.

Ik kon eerst echt heel slecht naar het toilet en nu ga ik bijna twee keer per dag. Het is misschien een vreemd verhaal maar ik ben er echt heel blij mee en het heeft mijn leven echt enorm veranderd. Dit wilde ik graag even met je delen zodat je weet dat jullie echt goed werk verrichten. Blijf zo door gaan!!!

Jij hebt Vragen? Wij Hebben Antwoorden:

Wat zijn Paleo Recepten en hoe helpt dit mij om meer vet te verbranden?

Het 101 Paleo Recepten kookpakket zijn een serie van kookboeken die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen die het paleodieet volgen. Ze bevatten ingrediënten die de vetverbranding maximaal stimuleren in plaats van voeding met weinig voedingsstoffen die er alleen maar voor zorgen dat je meer wilt eten.

De meeste “normale kook- en receptenboeken” combineren niet de kracht van goede ingrediënten en kijken alleen naar het totaal aantal calorieën. Bij Paleo let je juist niet op de calorieën maar des te meer op voedingswaarde waardoor je eerder vol zit van minder voeding. Let er op dat als jij trek hebt, dat je lichaam niet op zoek is naar voeding, maar naar voedingsstoffen!

Dit is een no-brainer. Je gaat genieten van je maaltijden, je gaat de strijd aan met jouw hongergevoel, je zal je spijsvertering verhogen en eindelijk zal je het vet verbranden waardoor je het gewicht verliest wat al zo lang in de weg zit.

Kunnen deze recepten ECHT mijn spijsvertering verhogen?

Jazeker! Veel mensen vechten met gewichtsverlies omdat ze simpelweg alleen proberen hun totaal aantal calorieën naar beneden te krijgen in een poging tot afvallen. Op die manier geven ze hun lichaam amper het aantal calorieën om goed te functioneren.

Echter, elk ingrediënt die wij gebruiken in onze recepten hebben zijn kleine vet vechters. Die met jouw lichaam meewerken aan het verbranden van vet, in plaats van het opslaan.

Op deze manier kun je meer eten, je spijsvertering boosten, en op het zelfde moment toch vet verliezen. De meeste diëten zorgen ervoor dat je spijsvertering daalt, omdat je niet de juiste voeding eet en je lichaam denkt dat er een periode van honger is (wat betekend dat je lichaam met man en macht zijn vet vast houdt). Dit is een natuurlijk reactie van het lichaam want het enige wat het wil is overleven.

Maar met deze recepten ligt onze focus zeker niet op uithongeren. We gebruiken heerlijke ingrediënten die het tegenovergestelde doen – het verhogen van de stofwisseling en het aanmoedigen van meer calorie verbranding. Dat is waar deze recepten zo krachtig zijn.

Zijn de Paleo Recepten voor mannen, vrouwen… of allebei?

Het maakt niet uit hoe oud je bent, je geslacht, of je achtergrond met eten, de Paleo recepten kunnen je helpen. Het verliezen van vet gebeurd bij iedereen ongeveer hetzelfde – hoewel mannen en vrouwen een iets ander proces hebben door hormonale invloeden, blijft het verbranden van vet toch altijd de som van meer calorieën verbruiken dan dat je binnen krijgt.

Onze recepten pakken beide kanten aan omdat ze er niet alleen voor zorgen dat je minder calorieën eet en sneller vol zit (zonder honger te lijden, en met een constant verzadigd gevoel) maar ze zorgen ook voor een hogere verbranding.

Met beide processen optimaal ingezet gaat ook het vetverlies dubbel zo snel.

Voor wat voor soort mensen zijn deze recepten geschikt, wat als ik echt véél gewicht kwijt moet raken?

Het maakt niet uit of je drie of 30 (of meer!) kilo’s wilt kwijtraken, je zult voordeel halen uit de recepten in termen van vetverlies en het brengen van je lichaam in een optimale staat van gezondheid.

De Paleo recepten zijn eigenlijk voor iedereen geschikt!

Moet ik elke dag uren in de keuken staan?

Net als jij zijn wij ook erg drukke baasjes en kunnen / willen we geen uren vrij maken om te koken. En we weten dat bijna iedereen er zo over denkt.

Het leven is gewoon druk en je hebt recepten nodig die klaar zijn in minuten, niet uren. Dus we hebben hier erg op gelet tijdens het samenstellen van de “101 Paleo Recepten”.

Ik ben al 50+ jaar oud, gaan de Paleo recepten nog steeds helpen aangezien ik al wat ouder ben?

Zeker weten! We zijn gek op onze “oudere en meer wijzere” klanten omdat deze vaak ontzettend goede resultaten boeken in de vorm van pijntjes in het lichaam die wegtrekken, of dat er minder medicatie genomen kan worden. En hun zijn hier meer dankbaar voor als wie dan ook. Als je eenmaal begint met het voelen van de voordelen in termen van gezondheid, dan ga je er niet alleen beter uitzien, maar je gaat je ook elke dag beter voelen.

Je hebt meer energie, je huid gaat stralen en je ziet er gezonder uit.

Als je de 50 bent gepasseerd dan gaat je spijsvertering al automatisch een standje lager, en met deze recepten heb je absoluut niks te verliezen, en alles te winnen. Als iemand zijn voordeel kan doen met deze recepten, dan ben jij het wel!

Wat als het niet werkt voor mij?

Dit is de meeste simpele vraag van allemaal. Als het om één of andere reden niet werkt voor je … dan is het gratis.

Serieus. We stellen geen vragen. Dat is gewoon de manier waarop we bij Foodie werken.

We weten wat voor een impact deze recepten kunnen hebben, we lopen zelf in de frontlinie en leven ons leven ook geheel paleo, dus we weten de waarde hiervan. We zijn er zeker van dat iedereen resultaat kan behalen. Punt.

Dus we bieden zonder enige moeite een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Als je de recepten hebt uitgeprobeerd en je hebt het gevoel dat het toch niet echt voor jou is, dan krijg je de gehele investering weer terug.

Dat is hoeveel vertrouwen wij hebben in ons product.

Test het uit. Zie de resultaten zelf. En als het niet is wat je verwacht had, dan geven we jou een volledige terugbetaling van je investering en mag je alles houden. Omdat we weten dat je het een eerlijke kans hebt gegeven.

Dat is meer-dan-eerlijk, toch?

Contactinformatie:
Elkehaptelt.nl is onderdeel van Foodie BV
Steenovenweg 7A, 5708HN in Helmond – tel: 076-5620259
KVK: 11068314, BTW: NL817672035B01

Pin It on Pinterest