[Thinking out loud EP. 4] Het Einde van het Co-Living Avontuur

Zoals jullie wellicht hebben gezien in de eerste Thinking Out Loud hebben wij in de maand Februari een Deens gezin in huis genomen.

Deze week komt er een einde aan deze co-living experience en in onderstaande video delen we onze ervaringen, en met name de dingen die we geleerd hebben van dit avontuur.

De video is geschoten terwijl we terug wandelen na onze date-day waar we het in episode 2 over gehad hebben. We hebben gesurft, heerlijk gegeten en mooie gesprekken gehad (o.a. over onze ervaring tijdens deze co-living).

Het was enorm leerzaam voor beide gezinnen en een verrijking van een periode in ons leven.

?❤️?
Mitch

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo / Keto Recepten in je Mailbox

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in (en je ontvangt tevens ons gratis Keto Weekmenu).

11 reacties Plaats reactie

 1. WoW mijn compliment weet niet of ik dat kon een maand lang een veeemd gezin in mijn huis maar super om te zien dat dit voor jullie eigenlijk een mooie tijd is geweest! Groetjes uit Nederland ????

  Beantwoorden
 2. zeg Mitch , is er iets wat jij en Nathalia NIET durven ?! Jullie haalden zonder die mensen te kennen 5 personen in huis . Ouders met een visie en dwarsdenkers ( zelfopvoeden ) = kans op slagen van het verblijf verdubbelt , denk ik . Ikzelf hou van rust op regelmatige tijden . Hebben jullie dat dan niet ??? Met jullie drie kinderen ligt die behoefte zowiezo in de vriezer ?
  🙂
  groeten van Emma

  Beantwoorden
 3. Heel bijzonder om jullie persoonlijke video’s te mogen zien. Ik vind ze inspirerend! Mooi om te zien hoe jullie dingen aangaan al moeten jullie hiervoor uit je comfortzone.. Ik weet niet of ik een maand lang vreemde mensen in mijn huis zou kunnen toelaten, maar jullie verhaal stimuleerd me wel omf soms buiten de gebaande paden te denken! Groeten vanuit een regenachtig Nederland!

  Beantwoorden
 4. Fantastisch!! En nu die zelfde flow vast zien te houden… wow, wat lijkt me dat een super ervaring geweest… kids uit de “staats-training” houden en ze leren wat ècht matters.. wilde dat ik daar destijds van geweten had.
  Enjoy jullie opeens hele ruime, lege, rustige huis en tnx voor deze video

  Beantwoorden
 5. Bijzonder!
  Zelf heb ik een Frans Canadees meisje sinds vorig jaar juni , 4 dagen per week in huis. Ze is au pair in nld en raakte bevriend met mijn dochter, na het au pair werk van maandagavond tot donderdagavond , komt ze vanaf vrijdag tot maandagmiddag naar ons, hier kan ze relaxen en beter haar online studie volgen dan bij het au pair gezin. Het was even aanpassen in het begin, eerst voelde het als een gast in huis, nu als een gezinslid. Tussendoor maken m’n dochter en zij europatrips, wat voor beiden (18 & 19 jr) een wens is en waar ze veel van leren. De voertaal is Engels/Frans, ik had graag wat meer frans gesproken maar Canadees frans heeft een andere klank en is bijna niet te volgen ?
  Al met al leren we veel van elkaar op gebied van taal, recepten uitwisselen, normen en waarden, balans zoeken tussen privacy en delen, en ik deze ervaring dan ook als een verrijking voor allen.

  Beantwoorden
  • PS Ik ben alleenstaande moeder van 1 dochter en we wonen in een 3 kamerwoning, eigenlijk veel te klein voor dit soort avonturen, maar we zijn het wel aangegaan ?
   Eens per 3 á 4 weken houden we een ‘familymeeting’ waarin een ieder mag zeggen waar nog verbetering kan komen vwb het leven met elkaar in deze weekenden, de uitdaging is om dit zo oordeelloos mogelijk te houden en dit werkt!

   Beantwoorden
 6. Ik bewonder jullie oprechtheid vanuit verbinding dit te willen delen. Enorm inspirerend en waardevol juist ook omdat het vanuit die verbinding zo voelbaar is voor mij en heel veel anderen!!
  Dank dank dankjewel lieve mensen!! KEEP ON GOING outside the comfort zone ???

  Beantwoorden
 7. Prachtig initiatief, en weer een grote ervaring rijker, super dat jullie beide dit dan ook delen, geniet van je gezin en alles er rond, Blessings, groetjes uit Stabroek

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest