[Thinking out loud EP. 7] Welke mensen trek je aan in je leven?

Vorige week was er even geen “Thinking Out Loud” want ik was in de VS. Met tijdsverschil, een vol programma en traag internet was het bijna geen doen…

Gelukkig vandaag weer wel!

En deze week gaan we verder waar de vorige keer gestopt waren. Episode 6 ging over negativiteit verwijderen uit je leven. Wanneer zeg je “STOP” hier niet verder.

Het tegenovergestelde is ook waar.

Welke mensen trek je aan in je leven? En dat is de reden dat ik bijvoorbeeld naar Amerika ben gevolgen:

Wanneer jij het gemiddelde bent van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat, kies deze personen dan heeeél bewust.

Dat begint met je partner, je intieme vrienden, en zelfs familie. (Ja, ik ben van mening dat je afscheid zou kunnen nemen van familie wanneer deze toxisch is voor JOUW leven, en je er alles aan gedaan hebt om de relatie te herstellen)

Verder een snelle tip. Online kun je je mengen onder mensen die je NIET kent, maar wel mee om zou willen gaan. Tegenwoordig heb je Instagram, Facebook en Twitter waar je letterlijk mensen hun brein kan plukken, en een onderdeel kan maken van je dagelijks leven.

Merk ook op dat het tegenovergestelde ook waar is. Het algoritme van Facebook laat jou informatie zien waar je het meeste interactie mee hebt gehad. Jouw Facebook timeline is een representatie van jouw gedachten van de afgelopen weken.

Krijg je alleen maar “shitty info” te zien… Guess what…

That’s you (op dit moment).

Zoals mijn vrouw zegt in de video… je hebt ALTIJD een keuze.

Design je leven zoals jij wilt, de enige limitaties zitten in je hoofd.

Love you

?❤️?

Mitch (en Nathalia)

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo / Keto Recepten in je Mailbox

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in (en je ontvangt tevens ons gratis Keto Weekmenu).

2 reacties Plaats reactie

  1. Zó helemaal mee eens! Je hebt ALTIJD een keuze, en laat mensen die energie zuigen echt los. Wens ze het beste en leef je eigen leven, op jouw manier. Wij hebben geen contact meer met een broer en zus van mijn man, puur om deze reden. En verder vermijden we té intensief contact met +/- mensen.
    Dank voor deze wekelijkse berichten: ik vind het leuk!!
    Groetjes Madelon Broeze

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!