Wat Maakt het Verschil Tussen Mensen
Die Succes Hebben met het Keto Dieet
en Mensen die Geen Resultaat Behalen…?

Twee vrouwen, beide 41-jaar-oud met jonge kinderen die nog thuis wonen, beslissen dat ze een keto dieet gaan volgen.
De eerste vrouw deed alles heel strikt en de eerste week slaagde ze met vlag en wimpel. Ze at de juiste voeding in de juiste hoeveelheid en raakte in ketose. Ze verloor zelfs 1,8 kilo in haar eerste week. Natuurlijk een hoop vocht, maar het kan er maar af zijn toch?
Maar in de tweede week ging ze uit eten. Het ging zo goed de eerste week, en de eerste kilo’s waren er al af, dat ze besloot zichzelf te trakteren op een “cheatday”. Ze dronk wat alcohol gepaard met frietjes en sausjes bij het eten…
... en het ging bergafwaarts vanaf dat moment.

Ze voelde zich zo schuldig over haar kleine “uitspatting” dat ze de rest van de week ook haar Ketodieet niet verder wilde volgen, omdat het zo toch geen nut had… In week 3 was ze terug bij af, at ze weer zoals ze altijd deed en vertelde ze andere mensen dat ze Keto had geprobeerd, maar dat het niet werkte.

Wat de 2e Vrouw Deed…

Net zoals de eerste vrouw, deed ook de tweede vrouw alles heel strikt de eerste week en verloor ze een kilo. Ze werd gestimuleerd door dit eerste succes om door te gaan.

Ze ging ook uit eten, maar vond op één of andere manier de wilskracht om toch Keto-proof keuzes te maken. In de tweede week verloor ze nog meer gewicht. In een kleine 14 dagen verloor ze ruim 4,2 kilo en het bleef maar doorgaan.

Haar kinderen zagen het verschil. Haar man gaf een complimentje. Haar vriendinnen vroegen wat ze deed.

De tweede vrouw ging nooit de mist in, en aan het einde van week vier was ze in totaal ruim 9 kilo kwijt. Ze was merkbaar dunner, ze sliep beter, ze had meer energie, en ze had in jaren niet zo lekker in haar vel gezeten.

Dus Wat Maakte Het Verschil?

Nou, de meeste mensen proberen keto zonder een plan van aanpak.

Ze begrijpen de regels achter keto. Ze gaan op zoek naar lijstjes van voeding die ze wél en niet mogen eten. Ze hebben zelfs een aantal recepten opgezocht (of een keto receptenboek gekocht).

Maar wat ze NIET hebben is een dagelijks plan die hun door de eerste kritieke weken van het ketodieet heen helpt.

Zonder een plan, is het gemakkelijk om uit de bocht te vliegen door sociale druk. Wanneer je niet goed voorbereid bent… is het maken van minder goede beslissingen veel te makkelijk, wat ervoor zorgt dat het moeilijker wordt om een ketodieet vol te houden.

Daarom hebben we bij elkehaptelt een challenge samengesteld, namelijk de …

28-Daagse Keto Challenge

De Keto Challenge is een goed uitgedachte planning om jou zonder moeite door de eerste maand heen te loodsen.

Je krijgt een goede voorbereiding en 4 weekplanningen die je elke stap begeleiden. Je hoeft nooit meer iets zelf uit te zoeken omdat we niks aan het toeval over hebben gelaten.

Volg simpelweg het plan en je GAAT succes behalen.

Maar het is niet alleen een plan. Het is ook een challenge. Het is ontwikkeld om je een beetje uit je comfortzone te halen, om te laten zien waar je toe in staat bent.

(Geen zorgen… Met de juiste begeleiding, kun je meer dan je denkt!)

Wanneer je je aanmeld voor de 28-Daagse Keto Challenge, krijg je een 4 wekelijkse maaltijdplanning en daarnaast ook 8 extra bonussen om je te leren hoe keto werkt en je aan te moedigen.

keto-snelstart-gids-trans

Keto Snelstart Gids (€27)

Wil je direct starten met het ketogeen dieet? Onze snelstart gids helpt je op weg. Het geeft je een snelle samenvatting van wat Keto is en hoe het jouw leven, mindset en energie kan veranderen op een positieve manier.
We raden je aan om je sowieso goed in te lezen voordat je start met Keto, en ons Keto Revolutie boek erop na te slaan. Maar de handige beknopte samenvatting vind je hier en deze bonusgids helpt je snel op weg.
keto-rev-hoog

De Keto Revolutie (€37)

In dit boek staat het hele ketodieet stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

Het Keto Revolutie boek is geschreven en ontwikkeld met een beginner in gedachten. Het heeft inmiddels duizenden Nederlanders en Belgen geholpen om keto zonder moeite te adopteren.

63-recep-hoog

Het Keto Revolutie Receptenboek (€27)

Denk niet dat dit weer een extreem moeilijk te volgen afslankdieet is waar je gaat verhongeren. Niks van dat!

Met onze heerlijke recepten ga je smakelijker eten dan ooit te voren en zul je je meerdere keren afvragen of zo lekker wel echt gezond is? Deze recepten krijg je bovenop de recepten uit de challenge.

if-handboek

Intermittent Fasting Handboek (€27)

Wanneer je het correct toepast dan is een combinatie van het Ketogeen dieet samen met intermittent fasting een manier om volledig te herstellen van een slechte vetstofwisseling en zul je meer ketonen aanmaken én gebruiken.

Dit zorgt ervoor dat je sneller vet zult verliezen en dat je mentaal een stuk scherper gaat zijn.

restaurant-gids-voorkant-trans

Keto Eten Buiten de Deur (€27)

Uit eten gaan tijdens jouw Keto avontuur is niet gemakkelijk. Je kunt snel uit ketose geraken als je "per ongeluk" teveel koolhydraten neemt en het kan dagen duren voordat je weer in ketose bent.
In deze keto restaurantgids vind je alle opties die je kunt overwegen. We laten je zien wat je kunt bestellen in plaats van frietjes of aardappels of welke restaurants je het beste kunt vermijden (omdat er vrijwel geen keto-opties zijn).
Uit eten gaan tijdens keto is zeker mogelijk, maar je moet de slimme keuze maken. Dit bonusboek geeft je alle informatie.
complete-keto-voedingslijst-trans

Complete Keto Voedingslijst (€17)

Het is makkelijk om een vergissing te maken over welke voeding Keto is en welke niet.
En om het nog moeilijker te maken raden sommige website troepvoeding aan die laag-in-koolhydraten is maar slecht is voor je lichaam omdat het problemen veroorzaakt in je darmen en ontstekingen in het lichaam bevorderd.
Deze handige keto voedingslijst biedt uitkomst. Print hem uit, of bewaar hem op je telefoon zodat je hem bij je hebt in de winkel.

101 Keto Recepten (€37)

Dit is het ultieme “keto-maatje” dat jouw ketodieet makkelijk, veelzijdig, smaakvol en voedingsrijk maakt met 101 heerlijke koolhydraatarme en vetrijke recepten.

 • 101 Keto Smakelijke Keto Recepten
 • Low-carb desserts
 • Snacks
 • Hartige avondmaaltijden
 • De sleutel naar een heerlijk keto dieet!

De Volledig Keto Revolutie Videocursus (€97)

Ben jij iemand die liever een video kijkt dan dat je leest, dan is deze uitgebreide videocursus een must-have.

In deze cursus lopen wij in 20+ video's met jou door het gehele ketogeendieet heen zodat je snel kunt beginnen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.

 • Wat keto precies is
 • Indelen van macronutrienten
 • Voordelen van ketose
 • Hoe je ketonen het beste kunt meten
 • Het verschil tussen keto en Atkins en Paleo
 • En veel, veel meer...


Begin Direct met de Keto Challenge!

Wanneer je de 28-Daagse Keto Challenge Volbracht hebt, Zal dit Voelen Als een Grote Prestatie!

Denk je in… 28 dagen vanaf nu, heb je de complete Keto challenge doorlopen.

Niet alleen voelt dit als een grote prestatie die je volbracht hebt, maar je zult ook:

 • Dunner en lichter zijn (het is niet ongebruikelijk dat je 8 kilo+ kwijtraakt!)
 • Meer energie ervaren dan je in jaren gevoelt hebt
 • Beter slapen en uitgeruster wakker worden
 • Verbetering zien in je huid en haar

En wellicht het beste van dit allemaal, je zult het MOMENTUM ervaren die ervoor zorgt dat je doorgaat met je nieuwe Keto lifestyle.

Alles wat je nodig hebt voor Keto Succes

De Keto Challenge geeft jou een gemakkelijk-te-volgen plan en bevat alles wat je nodig hebt om succesvol een ketodieet te volgen - voor nu en tips voor langere termijn.

Bedenk jezelf… met de maaltijdplanningen goed voor 4 weken, met de 6 bonusboeken, en de complete video-cursus… is het geen probleem om op de juiste manier te beginnen en sterk te eindigen, met een mogelijkheid om in de eerste week alleen al tussen de 2 en 3 kilo kwijt te raken.

Na de gehele challenge kun je zelfs tot 8 kilo of meer kwijt zijn.

Dit hoeft niet alleen een idee te blijven in jouw hoofd… je kunt het een realiteit maken door nu deel te nemen aan onze Keto Challenge.

Krijg Direct Toegang

Meedoen aan de Keto Challenge is Gemakkelijk...

 Klik hieronder op de knop en doe een eenmalige betaling van €97 €77 om deel te nemen aan de Keto Challenge om vervolgens direct jouw maaltijdplanners, boeken en recepten te ontvangen.

Omdat je alles digitaal ontvangt kun je direct aan de slag.

Of je nu vandaag wilt beginnen of morgen, noteer het in je agenda! Weeg jezelf en schrijf het op. Omdat je na 7 dagen zeker een stuk lichter zal zijn dan wanneer je begon.

Dat is een garantie

Krijg Direct Toegang

Je Loopt Geen Enkel Risico Om Dit Te Proberen!

Jouw Tevredenheid is 100% Gegarandeerd.

Probeer de Keto Challenge vandaag. Wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over je beslissing om mee te doen, laten het ons weten binnen 60 dagen en je krijgt een volledige terugbetaling.

Dat wil zeggen dat je alle maaltijdplanningen kunt uitproberen… al dat gewicht kan verliezen… en vervolgens nog steeds jouw geld terug kunt vragen. Je loopt geen enkel risico.

guarantee@2x

Heb jij wat er voor nodig is om deze
Keto Challenge te volgen?

Het is tijd om te laten zien wie je bent.
Het ketodieet is het juiste dieet op de juiste tijd in je leven om je te helpen met jouw strijd tegen de ongewenste kilo’s.
En onze keto Challenge is het juiste stappenplan om je doelstelling te behalen.
Klik hieronder op de knop en meld je direct aan…

Alleen Tijdens Deze 4-Daagse Nieuwjaarsactie Geven We Deze Knalkorting!

€97

€77

Krijg Direct Toegang

Pin It on Pinterest

["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["January", "February", "March", "April", "May", "June", "July", "August", "September", "October", "November", "December"]
["January", "February", "March", "April", "May", "June", "July", "August", "September", "October", "November", "December"]
[m]
[m]