Media testimonials

Let op: Als je alle geweldige gezondheidsvoordelen wilt ervaren van de Paleo lifestyle zoals: een platte buiksterke spieren, een gladde stralende huidbetere voedselvertering, een heldere mindset en een verminderde kans op diabeteskanker en harten vaatziekten ..

en je wilt dit doen met gemakkelijke en heerlijke recepten van ingredienten die je in elke supermarkt kunt kopen..

LEES DIT NU!

"Met Slechts 5 Ingrediënten Per Recept... Maken Wij Paleo zo Simpel dat Iedereen van de Gezondheidsvoordelen van deze Effectieve Lifestyle kan Genieten!"

We laten je zien hoe je 5, 10, of zelfs 15 Kilo "hardnekkig" vet kan kwijtraken door simpele en heerlijke maaltijden te eten waarvan je in eerste instantie zou denken dat ze slecht voor je zijn

e920b801-intro-top-view-ssp-500

Beste Paleo-vriend,

Hey, het is Elkehaptelt hier en we willen je wat vragen.

Heb je er genoeg van dat:

 • Je niet naar volle tevredenheid in de spiegel kunt kijken?
 • Je niet je ideale gewicht kunt bereiken en dit vervolgens kunt behouden?
 • Word je moe van het idee om te bedenken wat je volgende maaltijd zal zijn?
 • Ben je iedere keer dezelfde maaltijden beu?
 • En word je gek van alle “moeilijke ingrediënten” die nergens anders te verkrijgen zijn als in een biologische speciaalzaak of online?

Deze pagina verandert dat allemaal voor je.

be64393e-2

Het Hedendaagse Westerse "Voedingspatroon" Brengt je Hormonen op Hol, Geeft Stress af aan het Lichaam en Veroorzaakt Ontstekingen .. De Reactie van Jouw Lichaam is Vet VASTHOUDEN

Volgens het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) is ruim 43% van de mannen en vrouwen te zwaar. Hiervan heeft 32% matig overgewicht en 12% ernstig overgewicht. [1]

Toch spenderen we met z’n allen een recordbedrag aan afslankpillen en dieetboeken.

Missen we iets?

f91c4e2e-3_0ai09x0ah09x000000

Volgens een grootschalige studie uitgevoerd door UCLA (Universiteit van California) verliezen personen die een dieet volgen vaak 5% tot 10% van hun startgewicht in de eerste 6 maanden, echter 60% komt binnen 5 jaar uiteindelijk MEER GEWICHT aan dan dat ze in eerste instantie verloren. [2]

Deze “diëten” zijn dus geen oplossing. Ik zal je uitleggen waarom.

Als eerste kijken traditionele diëten niet naar de oorsprong van de voeding. En wanneer jij voeding eet die ontstekingen veroorzaken in jouw lichaam – zoals veel dieet- en bewerkte voeding doen (en zelfs zogenaamde gezonde voeding als volkoren brood en soja) gaan jouw bijnieren het stress hormoon cortisol aanmaken. Een langdurig hoog niveau van cortisol zorgt ervoor dat je lichaam meer vet gaat opslaan rond je buik en vitale organen.

Daarnaast krijg je ook nog eens stress omdat je je zorgen maakt om wat je eet, waardoor je nog meer cortisol zult aanmaken en uiteindelijk meer buikvet zal kweken.

Als tweede is er het hormoon leptine. Dit hormoon wordt geproduceerd door je vetcellen, die communiceren met een deel in je hersenen (hypotalamus) dat aangeeft dat je “vol” zit en dus geen eten nodig hebt, of dat je genoeg “energie” hebt om te functioneren.

Normaal gesproken groeien je vetcellen een klein beetje als je eet en hierdoor wordt het hormoon leptine vrijgegeven die jouw hersenen verteld dat je kunt STOPPEN met eten.

Echter als je overgewicht hebt of bewerkte voeding blijft eten met gifstoffen waar je hersenen van in de war raken zoals suiker, aspartaam, kunstmatige kleurstoffen, mononatriumglutamaat (MSG), etc dan raakt je hypothalamus resistent (ongevoelig) voor leptine.

Dat betekent simpelweg dat jouw hersenen NOOIT meer een seintje krijgen dat je vol zit en zodoende blijf je eten omdat de “UIT” knop niet meer werkt.

Om die reden… kun je jezelf voorstellen waarom normale “dieet” producten en bewerkte voeding zorgen voor overgewicht (en zelfs gevaarlijk voor je kunnen zijn).

Wat gebeurd er als je deze Simpele Paleo Recepten van Mitchel gaat Klaarmaken?

We hebben al een groot aantal fantastische resultaten mogen ontvangen van mensen die Paleo zijn gegaan.
Veel voorkomende resultaten zijn bijvoorbeeld:

 • Gewichtsverlies
 • Meer Energie
 • Betere sportprestaties en herstel
 • Mooiere, zachtere huid
 • Sterker immuunsysteem (niet meer ziek)
 • Soepelere gewrichten

We delen deze resultaten op onze blogs, en het is de reden dat we elke dag ons bed uitspringen en producten maken zoals dit Super Simpel Paleo Recepten Kookpakket. Op deze manier kunnen wij jou helpen met het volgen van het meest gezonde en meest voedingsrijke dieet ter wereld.

Maar .. Het Werkt Niet Alleen BIJ MIJ. Het Werkt bij IEDEREEN

Op onze Facebook pagina plaatsen we elke woensdag een succesverhaal van mensen zoals jij en ik die met behulp van Paleo een enorme levensverandering hebben doorgemaakt.

Échte mensen, echte succesverhalen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

“Na mijn jarenlange strijd met mijn gewicht(aankomen, afvallen, aankomen) en allerlei lichamelijke klachten(slechte spijsvertering en dus stoelgang, geen energie) heb ik het roer omgegooid en ben ik met behulp van Paleo in een jaar tijd 30 kilo afgevallen.

Paleo heeft mij bergen energie, een mooi slank lijf en mijn leven teruggegeven. Fijne bijkomstigheid: ik ben enorm van koken gaan houden en probeer iedereen in mijn omgeving te ‘besmetten’ met mijn Paleo virus door het posten van recepten op mijn Facebook pagina.”

Marleen

8776ccdf-4

Nooit meer Nadenken over wat je Kunt Eten of je Schuldig Voelen Over wat je Zojuist Gegeten Hebt - Nooit Meer!

Jij snapt hoe belangrijk het is om échte (biologische) voeding te eten. Waarschijnlijk volg je Paleo al een tijdje.

Maar we beginnen inmiddels na 4 jaar de Nederlandstalig Paleo community te bedienen ook de redenen te zien waarom veel mensen NIET doen wat ze weten (met name het eten van betere kwaliteit voeding).

De meeste gezonde (Paleo) recepten kosten teveel tijd om klaar te maken, of bestaan uit allerlei “exotische” ingrediënten waarvan je geen idee hebt waar je ze kunt kopen.

Het is zeker veel gemakkelijker om even snel een boterham te smeren, macaroni in de pan te doen en een pot saus erover te gooien of een zak chips open te scheuren als je gestressed bent of als je weinig tijd hebt.

Wij snappen het.

Maar wat als je gek bent op heerlijke maaltijden met kwaliteitsingrediënten waar je lichaam sterker en energieker van wordt? Wat voor optie heb je dan?

e69f19d5-7

Het bevat 130+ pagina’s aan recepten en maaltijdplanners + boodschappenlijstjes, speciaal voor mannen en vrouwen van 30 jaar en ouder die graag SNEL resultaat zien… zonder de hele dag in de keuken te staan en op zoek moeten naar moeilijk ingrediënten.

Serieus: We koken thuis niet meer dan een paar minuten per maaltijd. We hebben 1 zoontje (en in verwachting van een tweede terwijl ik dit schrijf) en onszelf om eten voor klaar te maken dus we kunnen niet echt de tijd nemen om uitgebreid te koken.

Maar we zijn natuurlijk wel gek op goede Paleo maaltijden waar we energieker van worden en dat is exact wat we je in dit boek gaan geven.

Een kleine selectie uit de maaltijden die we voor je in petto hebben in dit boek:

6c7a056c-8

Alle recepten in dit kookpakket volgen onze Super Simpel Paleo Formule

paleo-step-1

1. 100% Paleo Proof, Geen Allergenen, Geen Schadelijke Gifstoffen

Wil je 5, 10 of 15 kilo kwijtraken terwijl je geniet van heerlijk eten? Mooi want je hoeft jezelf nooit een heerlijke maaltijd meer te ontzeggen!

Elk recept uit ons boek is 100% Paleo proof, dat wil zeggen GEEN gluten, zuivel, mais, soja, of andere allergenendie jouw vetverbrandende hormonen ontregelen, waardoor je geen gewicht kunt verliezen.

Als je onze maaltijden eet dan hoef je in principe geen calorieën te tellen of jezelf schuldig te voelen omdat deze smaakvolle ingrediënten helpen om jouw hormonen te balanceren, waardoor jij je slank, gezond en happy gaat voelen.

Dus ga je gang, eet wat je wilt … zonder je schuldig te voelen! (en ja, er is ook ruimte voor wat toetjes).

paleo-step-2

2. 5 Ingredienten of minder, Altijd in de Supermarkt te vinden

De reden waarom we dit boek hebben gemaakt. Alle maaltijden zijn te bereiden met 5 ingrediënten of minder uit jouw lokale supermarkt. Geen gedoe met online bestellen, of het bezoeken van de biowinkel waar je 30 minuten voor moet rijden.

En het goede nieuws is… Met zo weinig ingrediënten zijn de recepten ook makkelijk en snel te maken. Oké, sommige recepten moeten misschien even in de oven gaar worden, of worden bereid in de crockpot maar het bereiden zelf duurt niet langer dan een paar minuten.

Bedenk je – heerlijke, schuldvrije, vetverbrandende maaltijden die je nog sneller hebt klaargemaakt dan dat het de pizzajongen zou duren om je dikmakende pizza te bezorgen.

paleo-step-3

3. Yummie Smaakgarantie, Te simpel om te verprutsen

Jij bent druk. Je hebt veel te doen… en misschien ook kinderen en een partner om eten voor klaar te maken. Het laatste wat je wilt doen is uit gaan vogelen wat je met het avondeten gaat doen, als je een lange, vermoeide dag hebt gehad.

Als je stress hebt en moe bent, is het extra moeilijk om goede beslissingen te nemen. In plaats daarvan scheur je die zak chips open, of grijp je naar een koek of chocolade die niks anders doen dan jouw dikker en ongezonder maken. Je snapt zelf wel hoe je je hierna voelt.

Wij zijn hier om jouw leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. We geven je de BESTE simpele recepten waar je geen chefkok voor hoeft te zijn om ze klaar te maken.

Sterker nog, we geven een smaakgarantie. De recepten zijn zo simpel dat je wel heel erg je best moet doen om ze te verpesten.

Deze 3 uitgangspunten geven jou VRIJHEID zodat je leven niet alleen draait om eten.

Wat je gaat Krijgen bij Super Simpel Paleo

Oke, dus je bent klaar voor ons supersimpele paleo kookpakket met heerlijk Paleo Recepten die snel klaar zijn en te bereiden zijn met 5 ingrediënten of minder (allemaal te vinden in je lokale supermarkt)?

Elkehaptelt introduceert …

Het Super Simpel Paleo kookpakket

2b44404e-10

Super Simpel Paleo Bestaat uit deze 3 Onderdelen

dd624ce0-11

Super Simpel Paleo (Digitaal)

(€37 waarde)

De beste recepten uit het digitale Super Simpel Paleo kookpakket zijn samengevoegd ebook wat je bij jouw bestelling via deze website ontvangt.

In dit ebook vind je:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Avondeten
 • Snacks
 • Toetjes
 • Smoothies
 • Juices

Deze recepten komen uit de digitale Super Simpel Paleo en de Smoothies en Juices bonus die je ook ontvangt met je bestelling.

Dit boek staat boordevol met alleen recepten en informatie die je toch al weet om bladzijdes te vullen.

27975a50-12

Super Simpel Paleo (Digitaal)

(€37 waarde)

Het digitale boek “Super Simpel Paleo” is een boek van ruim 100 pagina’s aan heerlijke simpele recepten. De recepten (goed voor 3 weken) zijn ingedeeld in de categorieën:

 • 21 ontbijt recepten
 • 21 lunch recepten
 • 21 diner recepten

Met behulp van deze recepten kun je alle gezondheidsvoordelen ervaren die ervoor zorgen dat ik en inmiddels 50.000+ Nederlanders zich energiek en sterk voelen door middel van deze manier van eten en leven.

Dit boek is geschikt voor zowel de beginnende Paleo-er, die zijn tenen eerst even nat wil maken voordat hij/zij in het diepe springt, als voor de gevorderde Paleo-er die gewoon op zoek is naar meer variatie en meer makkelijke recepten zoekt voor zijn bibliotheek.

Wij weten zeker dat je veel kookplezier gaat beleven aan dit boek en dat het je verder op weg helpt tijdens je verdere (of beginnende) Paleo avontuur.

GRATIS BONUS

d256aebe-13

Super Simpele Toetjes en Snacks (Digitaal)

(€19 waarde)

Voor de snelle en lekkere trek hebben we dit digitale boek gemaakt. Deze Paleo-proof tussendoortjes kunnen op elk moment van de dag. Ook deze tussendoortjes en desserts zijn allemaal te bereiden met 5 ingrediënten of minder.

Een aantal voorbeelden:

 • Gebakken banaan
 • Aardbei ijsbonbons
 • Paleo brownies
 • Chia pudding met wilde perzik
 • Fudgy chocoladetaart

In totaal 17 Super Simpele toetjes en snacks.

c9fc8d9a-14

Super Simpele Smoothies (Digitaal)

(€19 waarde)

Geen idee wat je ‘s ochtends voor ontbijt kunt nemen? Neem anders een een super gemakkelijke smoothie. Alle ingrediënten in de blender en klaar! In ons bonusboekje vind je 14 soorten heerlijke smoothies.

Een aantal voorbeelden:

 • Bessen Bommetje
 • Romig Advocaatje
 • Melk zonder zuivel
 • Aardbeien Shake
 • Choco Bietje

Geniet van deze heerlijke smoothies.

97676914-15

Super Simpele Juices (Digitaal)

(€9 waarde)

Mis je wat snelle energie? Vul dit aan met een gezonde juice. De sap uit de centrifuge/slowjuicer is ontdaan van zijn vezels waardoor de voedingsstoffen direct worden opgenomen en je lichaam welverdiende rust krijgt.

Een aantal voorbeelden van onze super simpele juices:

 • Venkel Fris
 • Appelsientje
 • Bietje Chili
 • Paprika Power
 • Gember Thee

Kikker jezelf op met één van deze 8 juices.

a7cfc020-16

Maaltijdplanner en Boodschappenlijstjes (Digitaal)

(€9.95 waarde)

Vooral in het begin kan het hele Paleo avontuur wat overweldigend zijn. Deze Paleo succestips helpen elke beginnende Paleo enthousiast goed op weg. Dat wil niet zeggen dat doorgewinterde Paleo-ers hier niks aan hebben.

De 25 tips zijn onderverdeeld in:

 • Succestips op je bord
 • Succestips in de keuken
 • Succestips tijdens de boodschappen
 • Succestips door slimplannen
 • Succestips tot slot

De tips zijn geschreven door Sjanett, en hoewel ik (Mitchel) al bijna anderhalf jaar Paleo volg, zaten er ook wat grappige tips bij waar ik in eerste instantie nooit aangedacht had. Wat dacht je van:

Je hoeft niet nu te beslissen ... Neem je tijd & probeer de recepten uit ons Super Simpel Paleo boek uit voor 60 volle dagen

Als je niet 100% happy bent met je aanschaf. Je niet binnen een kwartier klaar bent met koken. Of het boek niet is wat je ervan verwacht had...

"Stuur ons dan een mailtje en wij storten je geld direct weer terug naar waar vandaan komt, zonder vragen, en de bonussen kun je houden."

Omdat jij vandaag deze site bezoekt, krijg je de mogelijkheid om dit 3 delige Paleo kookpakket ter waarde van €131,00 aan te schaffen voor een speciale prijs van slechts 37.

Dat is minder dan een een maaltijd voor twee personen bij een normaal restaurant.

Klik Hieronder Op De "Koop Nu" Knop Om Super Simpele Paleo Recepten te bereiden

ce673c10-17

Bedankt, je hebt mijn leven veranderd

Hey,

Bedankt voor je boek en recepten! Ben twee weken bezig; had een week nodig om van de insuline af te komen – van 20 eenheden insulatard naar niks. Ik ben nu in de tweede week eindelijk een keer afgevallen! 1,5 kilo en dat is voor mij heeeel veeel. Heb nog wel een beetje hoofdpijn, maar dat komt vast ook goed. Nogmaals bedankt,

- Astrid

 • Ik krijg het prachtige ebook “Super 
 • Simpel Paleo” boek
 • Ik krijg het complete Super Simpel Paleo kookpakket:
  • 21 ontbijt recepten
  • 21 lunch recepten
  • 21 diner recepten
 • Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:
  • Super Simpele Paleo Snacks en Toetjes
  • Super Simpele Smoothies
  • Super Simpele Juices
  • Maaltijdplanner en boodschappenlijstje

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.
Zonder risico en geheel eerlijk.

€131 €37

92291db1-1493d63a-betalingsmogelijkheden

Dit is wat mensen zeggen over Paleo...
En we zijn Zo Trots op hun Verhalen!

Jolanda over de Paleo

db9531f2-18

“Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij Paleo.

Na een week Paleo had ik geen buikpijn en diarree meer. Paleo heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”

Wim over de Paleo

“Precies 1 jaar geleden ben ik voor de laatste keer bij de dokter geweest voor al mijn kwaaltjes. Moe, futloos, migraine, slecht slapen. Ik woog 142 kilo en mijn bloeddruk was extreem hoog: 115/180.

Door een enorm verdrietige periode in mijn leven waarin ik veel kwijt ben geraakt, is mijn emotie eten begonnen. Ik propte alles wat los en vast zat in mijn mond, om maar niet te hoeven voelen. Na mijn zoveelste bezoek aan de dokter ‘hoe dat nou toch precies allemaal kwam’, ben ik zelf gaan googelen naar de klachten die ik had. Zodoende kwam ik uit bij Paleo. Het sprak me gelijk aan.

Ik ben cold turkey begonnen. Gestopt met alle suikers, alle pakjes en zakjes de deur uit gedaan en me gaan verdiepen in alle biologische en onbewerkte producten waar ik nog nooit van gehoord had.

Ik heb zeker 2 maanden last gehad van ontwenningsverschijnselen. Slap, duizelig, lage bloedsuikerspiegel, hoofdpijn, slecht slapen, maar gelukkig heb ik doorgezet.

Paleo is mijn redding geweest. Na die vreselijke 2 maanden zijn al mijn klachten verdwenen. 40 kilo afgevallen, eindelijk weer lekker kunnen bewegen, goed slapen, geen migraine en weer vrolijk in het leven staan. Ik voel me super happy!”

Lisette over de Paleo

ee8c3521-19

“Toen ik 48 werd kreeg ik overgangsklachten en door opvliegers een slechte nachtrust. Ik had last van overgewicht en wilde daar vanaf. Op een gegeven moment ben ik gewoon gaan googelen naar Paleo. Ik ben begonnen met brood, aardappelen en rijst te laten staan. Stukje bij beetje breidde ik mijn eetpatroon uit naar steeds meer Paleo. Doordat ik dat stapje voor stapje deed was het niet lastig of moeilijk, ik groeide daar gewoon in mee. Het is voor mij een hele gezonde manier van eten. Biologisch en niet al teveel gedoe. Als je interesse hebt in voeding en merkt dat het goed is voor je lichaam, is het veel makkelijker om deze leefstijl te blijven volgen. Ik lees veel op internet en doe daar echt mijn voordeel mee. Het is voor mij een levensstijl geworden. Ondanks de overgangsklachten en de daarbij horende vermoeidheid voel ik me veel energieker en heb ik veel minder last van verkoudheden. Ik ben veel kilo’s kwijt, voel me weer prettig in mijn lichaam en ik heb een balans gevonden in mijn eetpatroon. In September eet ik 2 jaar Paleo en ik ga daar nog zeker de rest van mijn leven mee door!”

Antonetta en Rob over de Paleo

“Na mijn zwangerschap(9 jaar geleden) kreeg ik de ziekte van Hashimoto, dat is een schildklier aandoening. Daarbij hoort een vertraagd metabolisme. Naast de ziekte van Hashimoto heb ik artrose, artritis, een auto­immuun huidaandoening en veel allergieën. De ontstekingen in de grote gewrichten kwamen steeds vaker voor en hielden langer aan. En altijd maar pijnstillers nemen zie ik niet als een oplossing.

Ik stelde mijn man voor om de Paleo manier van eten maar eens te volgen om te kijken of dat een positief effect zou hebben op mijn gezondheid. Tot onze verbazing bleek ook de suikerverslaving ­die je dus ongemerkt opbouwt weg te zijn na 2 weken. Zonder moeite konden we beiden repen en koekjes laten staan. Als je afgekickt bent van suikers kost het je eigenlijk geen moeite meer. Door deze eetgewoonten viel Rob in iets meer als een half jaar 30 kilo af.Hij had altijd last van zijn ingewanden en zijn dikke buik raakte hij maarniet kwijt, wat hij ook deed. Al die problemen zijn verdwenen door Paleo.

Ook zwemt hij weer op op hoog niveau wedstrijden, wat hij vroeger ook altijd heeft gedaan. Hij voelt zich fitter dan ooit.
Paleo heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel minder medicijnen hoef te gebruiken. De schildkliermedicatie is meer dan gehalveerd en mijn bloedwaarden zijn beter dan ooit. Ook ik voel me fitter dan lange tijd. Ook voor ons is Paleo echt een leefstijl geworden!”

Probeer Super Simpel Paleo Recepten 60 Dagen zonder Risico

Klik Hieronder Op De "Koop Nu" Knop Om Super Simpele Paleo Recepten te bereiden

ce673c10-17

Bedankt, je hebt mijn leven veranderd

Hey,

Bedankt voor je boek en recepten! Ben twee weken bezig; had een week nodig om van de insuline af te komen – van 20 eenheden insulatard naar niks. Ik ben nu in de tweede week eindelijk een keer afgevallen! 1,5 kilo en dat is voor mij heeeel veeel. Heb nog wel een beetje hoofdpijn, maar dat komt vast ook goed. Nogmaals bedankt,

- Astrid

 • Ik krijg het prachtige ebook “Super 
 • Simpel Paleo” boek
 • Ik krijg het complete Super Simpel Paleo kookpakket:
  • 21 ontbijt recepten
  • 21 lunch recepten
  • 21 diner recepten
 • Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:
  • Super Simpele Paleo Snacks en Toetjes
  • Super Simpele Smoothies
  • Super Simpele Juices
  • Maaltijdplanner en boodschappenlijstje

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.
Zonder risico en geheel eerlijk.

€131 €37

92291db1-1493d63a-betalingsmogelijkheden

Je weet al dat Paleo goed voor je is…

Je hebt de succesverhalen gelezen. Het enige wat je nog nodig hebt zijn deze super simpele recepten. Ben jij bereid om deze simpele ingrediënten te kopen in de supermarkt, een paar minuten te spenderen aan het bereiden van de recepten en dit boek aan te schaffen zodat jij de vele gezondheidsvoordelen kunt ervaren.

Op onze supersimpele maaltijden!

Groetjes Elkehaptelt

PS: Als je graan, pasta, rijst, bewerkte ontbijtgranen, voeding vol met suiker, bewerkte voeding met chemische toevoegingen en dergelijke laat staan … dan verandert alles. Onthoud dat deze “zogenaamde voeding” een paar duizend jaar geleden geen onderdeel was van ons voedingspatroon.

Er lijken steeds meer aanwijzingen te komen dat dit soort voeding het probleem is achter alle moderne ziektes zoals hartaanvallen, kanker, obesitas, diabetes en andere aandoeningen.

Er is een oplossing. Een voedingspatroon met échte en biologische voeding zoals Paleo dit promoot. Met onze recepten kook je snel, heerlijk, makkelijk en gezond!

Klik de “Koop Nu” knop en bestel ons prachtige kookboek “Super Simpel Paleo” en begin met het genieten van simpele Paleo maaltijden vol smaak.

Klik Hieronder Op De "Koop Nu" Knop Om Super Simpele Paleo Recepten te bereiden

ce673c10-17

Bedankt, je hebt mijn leven veranderd

Hey,

Bedankt voor je boek en recepten! Ben twee weken bezig; had een week nodig om van de insuline af te komen – van 20 eenheden insulatard naar niks. Ik ben nu in de tweede week eindelijk een keer afgevallen! 1,5 kilo en dat is voor mij heeeel veeel. Heb nog wel een beetje hoofdpijn, maar dat komt vast ook goed. Nogmaals bedankt,

- Astrid

 • Ik krijg het prachtige ebook “Super 
 • Simpel Paleo” boek
 • Ik krijg het complete Super Simpel Paleo kookpakket:
  • 21 ontbijt recepten
  • 21 lunch recepten
  • 21 diner recepten
 • Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:
  • Super Simpele Paleo Snacks en Toetjes
  • Super Simpele Smoothies
  • Super Simpele Juices
  • Maaltijdplanner en boodschappenlijstje

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.
Zonder risico en geheel eerlijk.

€131 €37

92291db1-1493d63a-betalingsmogelijkheden

Links gebruikt in dit artikel:

[1] http://statline.cbs.nl/Statweb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=83021NED&D1=17-23&D2=0-13,37-42&D3=0&D4=l&HD=150430-1349&HDR=T&STB=G1,G2,G3

[2] http://newsroom.ucla.edu/releases/Dieting-Does-Not-Work-UCLA-Researchers-7832

Contactinformatie:
Elkehaptelt.nl is onderdeel van Foodie BV
Steenovenweg 7A, 5708 HN Helmond – tel: 076-5620259
KVK: 11068314, BTW: NL817672035B01

Pin It on Pinterest

["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
["Januari", "Februari", "Maart", "April", "Mei", "Juni", "Juli", "Augustus", "September", "Oktober", "November", "December"]
[m]
[m]
["January", "February", "March", "April", "May", "June", "July", "August", "September", "October", "November", "December"]
["January", "February", "March", "April", "May", "June", "July", "August", "September", "October", "November", "December"]
[m]
[m]