[Thinking out loud EP. 8] Lezen en Denken vs. Doen en Meemaken

Hoe is jou verhouding tussen hoeveel je leest / denkt en dingen daadwerkelijk DOET?!

Daar gaat de Thinking Out Loud van deze week over.

Met social media is het tegenwoordig heel makkelijk om een kleine hit met dopamine te krijgen als je ziet wat iemand anders doet, om vervolgens jezelf in te denken hoe het zou zijn als JIJ dat deed.

Je kunt met je gedachten wegzinken en het gevoel meekrijgen hoe het zou zijn, zonder het daadwerkelijk fysiek mee te maken.

Uiteindelijk blijf je achter met een leven waarin je alleen maar kijkt hoe andere mensen dingen doen, om niks zelf te ervaren.

Ik denk dat er veel kracht zit in veel dingen te DOEN.

Zelf denk ik weinig na, en spring overal gewoon vol in. Of het nou persoonlijk is (zoals je in de video kunt zien hebben Nathalia en ik besloten om per Augustus dit jaar te gaan reizen, zonder echt plan of eindbestemming) of business.

Het zorgt voor een VOL leven.

Het zorgt voor uitdagingen, waar je creatieve oplossingen voor bedenkt. Het zorgt ervoor dat je dingen vanuit meerdere kanten bekijkt.

Ik hoop dat er wat waarde voor je tussen zit deze week.

Love you

?❤️?

Mitch

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo / Keto Recepten in je Mailbox

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in (en je ontvangt tevens ons gratis Keto Weekmenu).

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!