Content is King Wij zoeken gedreven tekstschrijvers

Ben jij gek op voeding en leefstijl? Kun je je niet bedwingen steeds maar weer op zoek te gaan naar nieuwe informatie? Verslind jij boeken die alles te maken hebben met de werking van lichaam en geest? Schud jij de meest sterkte teksten zo uit je mouw? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Voor diverse van onze platformen zoeken wij tekstschrijvers die zich helemaal laten gaan met geschreven (getypte) tekst en een informatief artikel boeiend weg kunnen zetten. Die het voor elkaar krijgen mensen te raken, door te laten lezen, te laten groeien en ook nog eens op de hoogte is van alle SEO spelregels.

Weet jij dus hoe je:

 • De meest gezochte titel neer kunt zetten
 • De belangrijkste woorden in een artikel kunt herhalen
 • De juiste lengte aan te houden voor een tekst
 • Geen taalfoutjes achterlaat
 • Mensen kunt boeien
 • Publiek aan kunt spreken en laten groeien
 • Tienduizenden mensen kunt voorzien van de laatste nieuwstje op het gebied van voeding en leefstijl

Lees dan zeker verder om te kijken of jij het nog warmer krijgt van deze oproep 🙂

Want wij weten, net als jij, één ding zeker: Content is King!

Ben jij onze Content King of Queen?

Als er een klik is en wij denken dat jij het in je hebt kun je per direct aan de slag.

Hoe het werkt

Wij bepalen samen als team de onderwerpen, want we willen natuurlijk niet dat er meerdere artikelen over hetzelfde onderwerp vrijgegeven worden.

Jij schrijft in jouw eigenwijze, persoonlijke stijl met up-to-date informatie over gave, interessante onderwerpen.

Voor de publicatie bekijken wij het geheel met een kritische blik (er zijn tenslotte tienduizenden mensen die het gaan lezen) en zullen wij eventuele correcties aan je doorgeven. Informatie die door ons gepubliceerd wordt moet kloppen en goed onderbouwd zijn.

Als jij vanuit je natuur geïnteresseerd bent in gave onderwerpen die samenhangen met voeding en leefstijl dan is dit peanuts voor je! Er zijn oneindig veel onderwerpen waar we over kunnen schrijven. Wij hebben als missie mensen wijzer te maken en kennis te laten maken met de wereld van nutriënten en leefstijl. Wat kan iemand doen om de best versie van zichzelf naar boven te halen? Om gezond te worden en te blijven?

Voel jij je aangesproken tot natuurlijke voeding, zijn diëten als Paleo en Keto jou niet onbekend? Volg jij trends op het gebied van Biohacking? Kun jij je inleven in de volgende onderwerpen:

• Vasten
• Verslaving overwinnen
• Verwoestende suikers
• Sport
• Yoga
• Geneeskrachtige kruiden
• Macro- en micronutriënten
• De invloed van blauw licht
• Stressoren
• Westerse aandoeningen
• Energiebronnen

Enzovoort, enzovoort 🙂

Draag ook bij aan een gezond Nederland en België en schrijf voor ons.

Content voor publiek

Onze lezers komen voornamelijk uit Nederland en België. Taaltechnisch wel zo makkelijk! Wij schrijven dan ook alle artikelen in onze eigen taal: Nederlands. Wij hebben niet voor niets .nl URL’s. Wel kunnen we het waarderen als ze technisch goed in elkaar steken. Dus geen taalvouten.

Bewustwording

Kun jij je voorstellen wat voor invloed je hebt op vele mensen met het schrijven van waardevolle artikelen? Jij hebt als tekstschrijver dan ook een belangrijke rol. De rol om mensen te informeren en kennis bij te brengen, maar ook om onze platformen naar een hoger niveau te tillen. Want dat is wat wij graag willen. Ons bereik uitbreiden en een autoriteit zijn in de moderne gezondheidsbranche. Dit kan met behulp van jou. Samen kunnen wij mensen bewust(er) maken van al dat speelt in deze nog onnatuurlijke maatschappij.

Er liggen veel gevaren op loer als een burn-out, diabetes, auto-immuunziekten, allemaal aandoeningen die typerend zijn voor deze samenleving. En wat is mooier dan samen groeien? Samen weten wat goed is voor ons. Daarvoor is onder andere dit platform bedoeld. En daar willen wij maar wat hard aan trekken.

Content King / Content Queen vergoeding

Natuurlijk staat daar iets tegenover. Wij weten als geen ander dat het schrijven van een waardevol artikel een tijdrovende klus is. Plezier en kennis opdoen staan hierbij natuurlijk voorop. Maar daarnaast bieden wij ook een vergoeding per geschreven artikel van ca. 1.500 woorden die voldoet aan de SEO spelregels (we willen natuurlijk goed gevonden worden).

De vergoeding is € 125,-. Deze voldoen wij binnen 2 weken na het ontvangen van de factuur. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je ingeschreven staat bij de KvK. Na betaling is het artikel in ons bezit en mogen wij het daar waar wij het nodig vinden nog aanpassen of tekst en beeldmateriaal toevoegen.

Ben je al warmgelopen?

Voel jij je aangesproken door onze oproep? Kun je niet wachten om aan de slag te gaan en tienduizenden mensen te helpen met het vergroten van gezonde kennis? Neem dan snel contact op via ons mailadres hallo@elkehaptelt.nl of gebruik het contactformulier op deze website.

Je staat er niet alleen voor. Samen met de andere gezondheidsfreaks uit ons team gaan we zorgen dat jouw informatie de aandacht krijgt die het verdient.

Content is King

Wij wachten op jou en jouw content over voeding en leefstijl. Laat weten dat je er bent en we gaan samen kletsen over al dat ons bezig houdt. Wie weet werken wij dan binnen korte tijd aan het uitbreiden van diverse platformen.

Als de klik er is:

 • Schrijf jij binnenkort gave artikelen
 • Laat jij van je horen binnen Nederland en België
 • Verdien jij extra geld
 • Word je wijzer
 • Doe je gezonde contacten op binnen ons team

Zoals bijvoorbeeld deze Voordelen Vitamine B1 of dit leefstijl gerelateerd artikel Gezondheidsvoordelen van kou.

Kijk rustig rond op de website voor nog meer voorbeelden van schrijvers die jou voorgingen.

 

 

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo / Keto Recepten in je Mailbox

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in (en je ontvangt tevens ons gratis Keto Weekmenu).

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!